1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Tatbikatı 52.30 saniyede gerçekleştirdik.

Okulumuzda yapılan Hadis Ezberleme Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürü Alptekin TOPAL tarafından ödüllendirildi.

SINIFI              ADI SOYADI                           DERECESİ

4-A                  Tilya ÇEVİK                             Okul Birincisi   Madalya ve Çeyrek Altın

4-A                  Yağız Ali YALÇIN                      Okul İkincisi     Madalya

4-B                  Elif Serra ALTINTAŞ                 Okul Üçüncüsü  Madalya

4-B                  Eslem Fatıma BACACI              Katılım Madalyası

4-C                  Ömer Faruk BAKIRCIOĞLU       Katılım Madalyası

4-C                  Ferzan Neva AVCIOĞLU            Katılım Madalyası

4-C                  Osman YILDIZ                         Katılım Madalyası

Geleneksel Çocuk Oyunları Yakartop Yarışmasında dördüncü sınıflarımız Tuzla Birincisi oldular. Okul Müdürü Alptekin TOPAL tarafından öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Geleneksel Çocuk Oyunları Yakar Top Yarışmalarında Tuzla Üçüncüsü olan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Alptekin TOPAL tarafından madalyaları verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

4-A Sınıfı öğrencimiz Tilya ÇEVİK Okullararası Cimnastik Yarışmalarında İstanbul Birincisi,

4-B Sınıfı öğrencimiz Eda DONAT Okullararası 600 metre koşuda İstanbul İkincisi,

4-B Sınıfı öğrencimiz Lina YORULMAZ Su Sporları Yelken Yarışmalarında İkinci olmuştur. Öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyoruz.

Şbt

Okul Müdür Yardımcımız Berat Özge LEBLEBİCİER hazırladığı "Around the Math in 80 Days" isimli e-Twinning projesi ile Avrupa Kalite Ödülü almıştır. Okul Müdür Yardımcımız Berat Özge LEBLEBİCİER'i tebrik ediyoruz.