İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda Tuzla Atatürk İlkokulu Psikolojik Danışmanı Sayın Makbule SAKA tarafından "mahremiyet bilinci, ihmal ve istismar" konulu seminer gerçekleştirildi. Sayın Makbule SAKA'ya ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimizi hazırlayan öğretmenlerimiz Hürkan TEKİN'e, Dilara GEÇGİN'e ve Kader YILMAZ ÇOBAN'a, üçüncü sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz taş boyaması yaptılar. Değerli velimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda öğrencilere yönelik Sayın Volkan DEMİR tarafından cam etkinliği gerçekleştirildi. Okul müdürümüz Alptekin TOPAL ve müdür yardımcımız Berat Özge LEBLEBİCİER tarafından da etkinlik yapılmıştır.

İSTİKLAL MARŞI’NI EZBERE OKUMA YARIŞMASI DERECELERİ

MİHRİMAH ELİF AKSOY

ELİF EYLÜL ERGENÇ

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif Ersoy tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

1-7 Mart Yeşilay haftası kapsamında öğrencilerimiz afiş çalışması yaptılar

Geleneksel Çocuk Oyunları Yakartop Yarışması Tuzla Birinciliği kupamızı İlçe Törenimizde aldık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Geleneksel Çocuk Oyunları Yakar Top Yarışmasında Tuzla İkincisi olan üçüncü sınıf öğrencilerimiz İlçe töreninde kupalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Tatbikatı 52.30 saniyede gerçekleştirdik.

Okulumuzda yapılan Hadis Ezberleme Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürü Alptekin TOPAL tarafından ödüllendirildi.

SINIFI              ADI SOYADI                           DERECESİ

4-A                  Tilya ÇEVİK                             Okul Birincisi   Madalya ve Çeyrek Altın

4-A                  Yağız Ali YALÇIN                      Okul İkincisi     Madalya

4-B                  Elif Serra ALTINTAŞ                 Okul Üçüncüsü  Madalya

4-B                  Eslem Fatıma BACACI              Katılım Madalyası

4-C                  Ömer Faruk BAKIRCIOĞLU       Katılım Madalyası

4-C                  Ferzan Neva AVCIOĞLU            Katılım Madalyası

4-C                  Osman YILDIZ                         Katılım Madalyası

Geleneksel Çocuk Oyunları Yakartop Yarışmasında dördüncü sınıflarımız Tuzla Birincisi oldular. Okul Müdürü Alptekin TOPAL tarafından öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.