Nis

Sokak hayvanları için okulumuzda küçük bir kermes düzenledik. Katılım sağlayan tüm sınıflarımıza, velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tuzla Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY Kaymakamlık Makamını 3-A sınıfı öğrencimiz Bora Ateş KALKAN'a devretti.

23 NİSAN RESİM YARIŞMASI OKUL DERECELERİ

4-C

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

M.S.Ü. Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Ramazan ÖZOĞUL 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimize katılarak bizleri onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul çalışanlarımıza emekleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul servis şoförleri ve hosteslerimizle öğrencilerimizin güvenliği için karşılıklı istişarelerde bulunduk.

Nis

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü”  olarak ilan edilmiştir.

Nis

M.S.Ü.  Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Sayın Ramazan ÖZOĞUL okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

4-A Sınıfı öğrencimiz Defne TANRIVERDİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim yarışmasında Tuzla ikincisi oldu. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.