Barbaros İlkokulu

Tuzla Deniz Harp Okulu Yerleşkesi TUZLA / İSTANBUL 34940
Vizyon
İlgi ve yeteneklerine göre doğru yönlendirilmiş milli ve manevi değerlerinin farkında olan , bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı, üretken, girişimci, öz güvenli,kimlik sahibi, çevreci ,iş hayatında başarılı, mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak, milli ve manevi değerleri tanıyıp özümsemelerini sağlayacak etkinlikleri planlayıp uygulamak temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Ulaşım
130 numaralı Kadıköy - Tuzla (Deniz Harp Okulu) İETT otobüsü Pendik Tuzla minübüsleri Özel araba ile Tuzla İçmeler köprüsü, Deniz Harp Okulu istikameti izlenerek okulumuza ulaşım sağlanabilir.
VAR
TUZLA DENİZ HARP OKULU YERLEŞKESİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 40km Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2km mesafededir.