Nis

Okul servis şoförleri ve hosteslerimizle öğrencilerimizin güvenliği için karşılıklı istişarelerde bulunduk.

Nis

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü”  olarak ilan edilmiştir.

Nis

M.S.Ü.  Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Sayın Ramazan ÖZOĞUL okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

4-A Sınıfı öğrencimiz Defne TANRIVERDİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim yarışmasında Tuzla ikincisi oldu. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

1-A Sınıfımız Orman Haftası kapsamında okulumuz bahçesine defne ve ıhlamur fidesi diktiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinin ve değerli velilerimizin katkılarıyla Hatay Cumhuriyet Ortaokulu'nun Anasınıfı için kırtasiye malzemelerinin bulunduğu koliler hazırlanarak kargoya verildi. Okulumuz öğretmenlerine, öğrencilerimize ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İşbirliği ile Aile Eğitim Programı Seminerleri kapsamında okulumuzda Psikolojik Danışman Sayın Kübra AYDOĞAN GÜMÜŞSU tarafından "Çocuklarda Kaygı ve Duygu Yönetimi" konulu seminer gerçekleştirildi. Sayın Kübra AYDOĞAN GÜMÜŞSU'ya ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Aile Eğitim Programı Seminerleri kapsamında okulumuzda "Çocuklarda Kaygı ve Duygu Yönetimi" konulu seminer gerçekleştirildi. Proje kapsamında Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sayın Saadet CİHAN  okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

İkinci sınıf öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası nedeniyle Tuzla Çocuk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Birinci sınıf öğrencilerimize, öğretmenlerimiz Gülay ÖZDEMİR'e ve Aydan ERCAN'a ve katkılarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yapılan araştırmalara göre dünya nüfusunun ortalama 1,6 milyarlık kısmı güvenli ve temiz su kaynaklarına erişimde sorun yaşıyor. Yaklaşık 4 milyar insan ise yılda en az 1 ay boyunca ciddi su kıtlığı çekiyor. Bu durumu çözüme kavuşturmak ve suyun önemine vurgu yapmak için her yıl 22 Mart tarihinde Dünya Su Günü olarak kutlanmaktadır.

21 Mart Down Sendromlular Günü nedeniyle rehberlik öğretmenimiz Ebru TÜRKOĞLU tarafından sınıflarımızda farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.